Dečije odmaralište na Divčibarama, posle letnje pauze i renoviranja, spremno da ugosti mališane sa teritorije Grada Pančeva

Pančevačko dečije odmaralište na Divčibarama je spremno da ponovo ugosti predškolce i osnovce iz grada Pančeva i okolnih mesta, od petka 18. oktobra 2019. godine.

Poslednja letnja smena (školske) sezone 2018/19. u dečijem odmaralištu na planini Maljen, realizovana je u terminu od 23. do 30. avgusta 2019. godine. Nakon toga, tokom septembra i oktobra u odmaralištu je obavljeno više radova na održavanju objekta (kontrola termo-tehničkih postrojenja, popravka krova, kompletna popravka pojedinih sanitarnih čvorova, krečenje i uređenje unutrašnjih prostorija objekta itd).

Tokom obavljanja ovih radova na održavanju objekta, paralelno su tekle i pripreme za početak nove sezone, koja otpočinje sa novom školskom godinom.

Predlog plana korišnjenja i rasporeda termina smena u pančevačkom dečjem odmaralištu na Divčibamara, za novu školsku godinu, je blagovremeno pripremljen od strane stručnih službi JP „Urbanizam“ Pančevo i ovaj materjal je dostavljen Aktivu direktora Osnovnih škola sa teriorije Grada Pančeva i predškolske ustanove „Dečija radost“ Pančevo.

Nakon uvida u raspored od strane svih institucija koje imaju pravo korišćenja objekta, na osnovu gradske odkluke, on je vraćen Javnom preduzeću „Urbanizam“ Pančevo, sa popunjenim, preliminarnim rezervacijama, koje je svaka škola ili ustanova sa teritorije Grada, potvrdila na još jednom zajedničkom sastanku sa Aktivom direktora, koji je održan u četvrtak, 17. oktobra 2019. godine, neposredno pre otpočinjanja rada odmarališta

Ovogodišnja, nova školska sezona 2019/20. u dečijem odmaralištu, je prema planu, otpočela u petak 18. oktobra 2019. godine.