Dečije odmaralište na Divčibarama za prve tri nedelje novembra ugostilo više od 260 posetilaca

U periodu od 2. do 23. novembra 2018 realizovane su tri smene, tako da je odmaralište ugostilo više od 260 dece i njihovih nastavnika sa teritorije Grada Pančeva.

U prvoj nedelji, od 2. do 9. novembra 2018. godine, u pančevačkom dečijem odmaralištu na Divčibarama su uživali mališani iz Osnovne škole „Goce Delčev“ iz Jabuke. Preko 90 učenika, sa svojim nastavnicima i rekreatorom su maksimalno iskoristili  natprosečno visoke temperature za početak novembra. O deci su zdravstvenu brigu vodile: lekarka Dr Slavica Borković i medicinska tehničarka Lepa Žilevski.

U drugoj nedelji novembra, od 9. do 16. novembra 2018. godine, boravili su učenici iz tri osnovne škole: OŠ „Žarko Zrenjanin“ Kačarevo, OŠ „Branko Radičević“,  iz Pančeva i OŠ „4. oktobar“ iz Glogonja, medicinsku pratnju su činile: lekar dr Milica Nedeljković i medicinska tehničarka Milanka Manić.

Treće nedelje novembra, od 16. do 23. novembra 2018. odmaralište su takođe popunili  učenici tri osnovne škole: OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ iz Starčeva,  OŠ „4. oktobar“ iz Glogonja i učenici OŠ „Isidora Sekulić“ iz Pančeva. Medicinske usluge su pružali: lekar, dr Obrad Potpara i medicinska tehničarka Dragica Đorđević

Učenike ove smene, je obradovao i prvi sneg na planini Maljen, koji se zabeleo na Divčibarama u ponedeljak, 19. novembra 2018. godine.