Nova jesenja sezona u pančevačkom dečijem odmaralištu na planini Maljen

Prva grupa učenika, nakon letnje pauze, stigla je u odmaralište u petak 18. oktobra 2019. Nju su činili  učenici i nastavnici iz Osnovne škole „Miroslav Antić“ Pančevo.

Tokom boravka na Divčibarama, posetioci su uživali u prelepom vremenu sa neuobičajeno visokim temperaturama. To je bilo pravo uživanje za mališane, kao i njihove pratioce, koji su lepo vreme iskoristili za svakodnevne šetnje po ovoj planini.

Kao i svih prethodnih sezona, i sa ovom grupom dece boravili su lekar i medicinski tehničar. U ovoj smeni to su bili: dr Andrijana Gavrilović i medicinski tehničar Jelena Mitić.

Druga smena učenika i nastavnika iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Pančeva je stigla u odmaralište u petak 25. oktobra 2019. god, u pratnji lekarke dr Milica Nedeljković i medicinskog tehničara Nataše Knežević, oni su boravili na planini do petka 1. novembra 2019.

U trećoj smeni učenika nove jesenje sezone, u pančevačkom dečijem odmaralištu na Divčibamara, od 1. do 8 novembra 2019. godine, borave deca iz osnovnih škola Banatskog Brestovca i Starčeva.