Pančevački đaci na planini Maljen u prvim prolećnim smenama

Mlade talente, polaznike Regionalnog centra „Mihajlo Pupin“ Pančevo, koji su  boravili u terminu od 1. do 8. marta 2019, zajedno sa svojim mentorima, smenili su učenici nižih razreda iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Pančeva, u periodu od 8. do 15. marta 2019. godine. Preko 85 učenika, zajedno sa nastavnicima i rekreatorom, uspešno su realizovali svoj program u dečijem odmaralištu, a dr Miljana Milošević i medicinska tehničarka Branislava Marković su  brinule o zdravlju ove grupe.

Narednu smenu smenu od 15. do 22. marta 2019. dečije odmaralište na Divčibarama  ugostilo je mališane iz Osnovne škole „Miroslav Antić“ iz Pančeva, koji su bili u pratnji svojih nastavnika. Za zdravstvenu podršku u ovoj smeni bile su zadužene lekarka Dr Jelena Gavrilov i medicinska tehničarka Milesa Njagul.

U poslednjoj martovskoj smeni, od 22. do 29. marta, a prvoj prolećnoj smeni, na planini Maljen borave  učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Pančevo. U pratnji su nastavnici, rekreator i medicinska ekipe: lekarka Dr Danijela Lazarević i medicinska tehničarka Marija Filipović, koje danonoćno brinu o đacima – prvacima. Svi zajedno uživaju u planinskom čistom prolećnom vazduhu, lepom vremenu i rekreaciji.