Pančevačko dečije odmaralište uspešno okončalo sezonu 2017/18.

Pančevačko dečije odmaralište na Divčibarama ovom poslednjom smenom, pred početak nove školske godine, uspešno okončava sezonu 2017/2018. godine.

Poslednja organizovana grupa u odmaralištu je boravila u periodu od 17.  do 24. avgusta 2018. godine.  U ovoj smeni, su se na Divčibarama pripremali, trenirali i odmarali, sportisti uzrasta do 15 godina, iz sledećih klubova sa teritorije Grada Pančeva: Aikido klub „Satori“ Pančevo, Sportski klub „Sportiko“ Pančevo, Atletski klub „Tamiš“ Pančevo, Šahovski klub „Aljehin“ Pančevo i Džudo klub „Dinamo“ Pančevo. U poslednjoj smeni su o deci brinule lekarka dr Tanja Aleksić, koja je inače ispred „Doma zdravlja Pančevo“ određena da vrši organizaciju i raspored medicinskog osoblja u ovu svrhu, kao i glavna medicinska tehničarka  Aleksandra Isevski.

Tokom sezone, odnosno školske godine 2017/18. godine, koja je započela prvom smenom  20. oktobra 2017. i trajala do 24. avgusta 2018, uspešno je realizovano 44 smene, što znači da je odmaralište ugostilo približno 3.800 školaraca i predškolaca sa teritorije grada Pančeva i time ostvarilo planirani broj usluga za ovu sezonu na planini Maljen.

Nakon predviđene pauze i izvođenja radova na tekućem i investicionom održavanju (termomašinskih, električarskih, građevinsko-zanatskih i molersko farbarskih radova), dečije odmaralište će biti spremno za prijem novih gostiju, kao i prethodnih sezona, sredinom  oktobra 2018. godine.