Tokom letnjeg perioda na planini Maljen, u pančevačkom dečijem odmaralištu, borave sportisti

Nakon otpočinjanja školskog raspusta i letovanja za školarce, u smeni od 29. juna do 6. jula 2018.  odmarali su učenici Osnovne škole „Đura Jakšić“ iz Pančeva, Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Banatskog Novog Sela, Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Pančeva i Sportskog kluba „Sportiko“ iz Pančeva. Osamdesetak učenika, njihovih nastavnika i trenera bili su zdravstveno zbrinuti od strane dr Jelene Drndarski i medicinskog tehičara Nikole Markovskog iz pančevačkog Doma zdravlja.

Tokom jula borave smene, koje su po rasporedu date Sportskom savezu grada Pančeva, za svoje klubove i decu do uzrasta od 15 godina. U prvoj julskoj smeni od 6. do 13. Jula 2018. boravili su sportisti sa svojim trenerima iz klubova sledećih: TK „Tamiš“ Pančevo, FK „Borac“ Starčevo, FK „Jugoslavija“Jabuka, FK „Dolovo“ Dolovo, FK „Sloga“ Banatsko Novo Selo.  Zdravstvenu zaštitu dece i trenera su obezbeđivali dr Snežana Tomović i medicinska tehničarka Ivona Japundža.

Druga smena od 13. do 20. Jula 2018. u dečijem odmaralištu su boravili i trenirali  sportisti sledećih klubova: KK „Borac“ Starčevo, Džudo klub „Jedinstvo“ Kačarevo, U organizaciji Rukometnog saveza Pančeva, klubovi iz Jabuke, Kačareva i Dolova. O zdravlju su se brinuli: Dr Maja Plamenac i medicinski tehničar Dragana Neradić.

Poslednji julski termin od 20. do 27. Jula 2018. su popunili sledeći sportski klubovi: Šah klub „Aljehin“ Pančevo, OK „Mladost“ Omoljica,  Ragbi klub Starčevo, OK Banatsko Novo Selo. Sa ovom grupom dece boraviće i dr Marina Manić i medicinski tehničar Ljiljana Stanisavljević.